Mrt

Özel eğitim sınıf öğrencileri ve öğretmenleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kendi hazırladıkları marteniçkaları cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm okul personelimize ve öğretmenlerimize hediye ettiler.

Şbt

Çocuk gelişimi alanından mezun olan ve şu anda üniversite eğitimlerine devam eden öğrencilerimizden Sude ALDEMİR ve Gülcan ADIYAMAN okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile görüşen mezunlarımız, üniversite eğitimi hakkında aktif öğrencilerimize bilgilendirmeler yaptılar. Öğrencilerimize bize olan katkılarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Kurucusu olduğumuz "MY SPECIAL FRIEND" isimli e-twinning projemizi hayata geçirdik. Kurucu ortağımızın Portekiz olduğu projemizde 3 Türkiye'den 2 Portekiz'den 1 Romanya'dan 1 Yunanistan'dan olmak üzere toplamda 7 üyeyiz. Yürüttüğümüz projemizin konusu normal düzeydeki öğrencilerimizin özel eğitime muhtaç öğrencilerimiz ile arkadaşlık kurmaları üzerine.

Ara

Okul sporları kapsamında tekwando dalında gençler A kategorisi 59 kg da okulumuz Muhasebe ve Finansman Alanı 12. sınıf öğrencimiz Hikmet KAÇAR Balıkesir 4. sü olmustur. Kendisini ve antrenörü Muhasebe öğretmenimiz Mehmet PAMUK'u tebrik ederiz.

Kas

Olası afetlere ( deprem/ yangın) müdahale etmek ve kabiliyet geliştirmek,toplumda farkındalık oluşturmak , deprem öncesi- anı- sonrası yapılması gerekenlere hazırlıklı olmak amacıyla okulumuzda 23.11.2023 tarihinde saat 14.40 da 148 öğrenci ve 20 personelin katılımıyla deprem/ yangın tahliye  tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Kas

OKULUMUZDA 10 KASIM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN GÜNÜN ANLAMINI İÇEREN KONUŞMALAR YAPILDI,ŞİİRLER OKUNDU. UYGULAMA ANAOKULU ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ ATATÜRK BÜSTÜNE ÇİÇEKLER BIRAKARAK BÜYÜK ATAMIZI ANDILAR. RUHU ŞAD OLSUN !

"HER TÜRK ÇOCUĞU ASLINDA BİRAZ ATATÜRK'TÜR."

Ekm

Özel eğitim sınıfı öğrencileri kolları sıvadı ve kek yaptı. Yapım aşaması çok eğlenceli ve interaktif gecti. Yapılan ıslak kekler afiyetle yenildi.

Ekm

Okulumuz Kan Bagisi Kulubu ogrencileri Balikesir Kizilay Baskanligi ile ortaklasa Kan Bagisi Etkinligi duzenledi.

Ekm

Özel eğitim sınıfı kent müzesini gezerek Havranin tarihi ve kültürü hakkında yeni bilgiler edindi. Ekibimize yeni katılan Selvi öğretmenimiz ve Ayşe öğretmenimiz sinifiz ogrencileri ve öğretmenlerimizle kaynaşma fırsatı buldu. Güzel bir havada keyifli bir yürüyüş ardından tarihin arka sayfalarında dolaştık. Etkinliğimiz değerli Havran esnaflarından Osman Bayramın işletmesinde çay ikramı ve sohbetiyle sonlandırıldı.

Ekm

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ HAVRAN MESLEK YÜKSEK OKULUNDA DÜZENLENEN VE BALIKESİR SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASI BAŞKANI ERTUĞ ASLAN'IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN AÇILIŞ DERSİNE KATILDIK.

ODA BAŞKANI ERTUĞ ASLAN TARAFINDAN "MUHASEBE MESLEĞİNDE NİTELİKLİ ARA ELEMAN İHTİYACI VE BAŞARILI BİR KARİYER İÇİN FIRSATLAR" KONUSUNDA AÇILIŞ DERSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

Okulumuzda Mevlidi Nebevî Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı program düzenlenmiştir.

İlçe Müftülüğümuze katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Özel eğitim öğrencileri sezon sonu hazırlıklarını yaptı. Kornişon turşusu, kırma, çizik ve yuvarlama usulü salamuralar hazırladı.

Eyl

Bizim için okul bilginin ve öğrenmenin olduğu her yerdir. Bugünkü okulumuzda 2023 TEKNOFEST FUARIYDI. Yaşantılar yoluyla öğrenmenin keyfini yaşayarak güzel anılar biriktirerek okulumuza dönüyoruz. Geziyi düzenleyen Gezi Kulübü öğretmenimiz Kazım Koç’a ve rehber öğretmenimiz Hale KÜÇÜKDALGIÇ ‘a teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Özel Eğitim sınıfı öğrencileri ve aileleriyle birlikte kahvaltı yaptık. Yeni bir döneme başlangıç ve tanışma amaçlı olarak planlanan kahvaltımız keyifli bir şekilde geçmiş, ailelerimiz okuldan mutlu bir şekilde ayrılmıştır. Organizasyonu planlayan öğretmenlerimiz Oğuz Şensoy, Murvet Bozdağ ve Hale Küçükdalgıç'a teşekkür ederiz.