Ara

GERİ DÖNÜŞTÜRÜN TEKRAR KAZANIN İSİMLİ PROJEMİZ.

Ara

23 Kasım -22 Ocak 2020 tarihleri arasında Ebada en çok derse katılan, Ebaya çalışma yükleyen ilk 3 öğrencimize hediyeler verilecektir.

e-Twinning "EVİM OKULUM" Projesi

" Evim Okulum" projesi kapsamında öğrencilere ; akademik, sanatsal ve psikolojik katkı sağlanması amaçlanıyor.
               Öğretmenlerin öğrencileriyle birlikte projeler yaptıkları öğrencilerin projeler aracılığı ile birbirlerini  tanımalarını sağlayan Avrupa'nın en büyük e-öğrenme platformu e-twinning COVID-19 salgını nedeniyle evde eğitime devam etmek zorunda kalan öğrenciler için başlatılmış olan proje kapsamında öğrencilerin zihinsel ve kişisel gelişimlerini arttırmaları, iş birliği içinde çalışarak bilgi ve becerilerini paylaşmaları amaçlanıyor. Bu projede yer alan öğretmenler, öğrencileri evde her gün farklı bir etkinlik yapmaya yönlendiriyor. Yapılan etkinlikleri birbirleriyle paylaşan öğrenciler uzaktan da olsa eğlenerek öğrenmeye, yeni arkadaşlar edinerek sosyalleşmeye, paylaşmanın ve birlikte çalışmanın keyfine, takım ruhunu keşfetmeye ve özgüvenlerini artırmaya teşvik ediliyor.

Firdevs ÇAKAN

Okul Öncesi öğretmeni

Ara

Okulumuz öğrencileri arasında 23/01/2021 tarihinde saat 20.00-22.00 saatleri arasında ONLİNE MÜNAZARA YARIŞMASI düzenlenecektir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler sercansevim93@gmail.com adresine mail yoluyla bilgilerini gönderip kayıt yaptırabilirler. Ayrıca turnuva saatinde yarışmaya katılmayan öğrencilerimiz izleyici olarak yayına katılabileceklerdir.

Kas

Sayın valimizin başlatmış olduğu Umuda kapı açıyorum hayata tutunuyorum isimli uyuşturucu ile mücadele projesi

Kas

Sevgili öğrenciler; Sizleri daha iyi tanımak,anlamak ve sizlere ihtiyaç duyduğunuz konularda destek olabilmek için aşağıda bazı ifadeler sunulmuştur. Sorulara içtenlikle doğru cevaplar veriniz.

Ekm

Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin dikkatine covid-19 tedbirleri kapsamında alınacak önlemleri içeren bilgilendirme rehberine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

Ekm

Sevgili öğrenciler,sayın veliler; Bakanlığımızdan yapılan açıklama neticesinde okulumuzda yüzyüze eğitime başlıyoruz. Sadece alan derslerinin uygulama kısımları yüzyüze eğitim yolu ile yapılacaktır. Gerekli açıklamalar ve ders programı sayfa üzerinden ve sms yolu ile size ve öğrencilere iletilecektir.

28 EYLÜL 2 EKİM ARASI UZAKTAN CANLI EĞİTİM DERS PROGRAMLARI

Eyl

Her sınıf kategorisi listede belirtilen günlerde kitaplarını almak için okula geleceklerdir.

Eyl

UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMIMIZA ERİŞMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN TRT EBA TV YAYIN AKIŞI

SORUMLULUK SINAVLARI