İşletme Yetkilileri, Veliler ve Öğrencilere Duyuru!...

Bilgindiği üzere, Yeni Korona Virüs (COVID-19) salgını nedeniyle ara tatil 16-20 Mart 2020 tarihleri arasına alınmış ve olağanüstü şartlar nedeniyle öğrenciler okula gelmemekte ve işletmelere gitmemektedirler. Yönetici ve öğretmenlerimiz de bu süreçte idari izinli olduklarından "İşletmelerde Mesleki Eğitim" için koordinatör öğretmen görevlendirilmesi yapılmamıştır. Öğrencilerimizde olağanüstü şartlardan dolayı İşletmelerde Mesleki Eğitimi kapsamında 16-20 Mart 2020 tarihleri arasında ücretli izinlidirler.

23-27 Mart 2020 tarihleri arasında da Yeni Korona Virüs (COVID-19) vakaları ile temaslarını alt düzeye çekmek amacıyla öğrenciler okula gelmeyecek ve izinli olacaklardır. Bu kapsamda yönetici ve öğretmenlerimizde idari izinli olduklarından koordinatör öğretmen görevlendirmesi yapılmayacaktır. Okulumuz öğrencilerinin de herhangi bir temas halinde olumsuzlukla karşı karşıya kalmamaları için "İşletmelerde Mesleki Eğitime" devam etmemeleri gerekmektedir. Bu süreçte öğrencilerimiz ücretsiz izinli olacaktır.

Okulumuz öğrencilerinin bu süreçte işletmeye gitmeleri yüksek risk nedeniyle müdürlüğümüzce uygun görülmemektedir. Zorunlu faaliyet kapsamında olan işletmelerin ise; Yeni Korona Virüs (COVID-19) tedbirlerini alamamaları halinde öğrencilerimizi işe çağırmamaları gerekmektedir. Salgının yayılmaması, öğrencinin, ailesinin ve çevresinin risk altına girmemesi açısından bu durum büyük önem arz etmektedir.

Olağanüstü olan bu şartlarda; öğrencilerimizin, velilerimizin ve işletme yetkililerinin hassasiyet göstermeleri; öğrencilerimizi ve hiçbir vatandaşımızı risk altına sokmamaları son derece önemlidir. Öğrencilerimizin olağanüstü olan bu süreçte İşletmelere gitmesi halinde olabilecek Yeni Korona Virüs (COVID-19) vakası ortaya çıkması halinde sorumluluk işletme yetkilileri, veliler ve öğrencilerde olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.